EDUSKUNTAVAALIT 2023

Eduskuntavaalit

KOUVOLALAISIA EHDOKKAITA:

Sami Arola

45 vuotta. Kokki, luottamusmies. Kouvola.

sami.arola@hotmail.com

Olen Sami 45-vuotias Kokki työuraa 27 vuotta takana, luottamusmies Kouvolasta. Vaikuttaminen on ollut minulle tärkeää jo työuran alkuvaiheessa, joka vei minut ammattiyhdistystoiminnan kautta politiikkaan. Minulla on hyvät verkostot, yhteistyötaidot ja luottamustehtäviä paljon, mikä antaa hyvät valmiudet hakiessani kansanedustajan tehtävään. Työstä, toimeentulosta ja terveydestä on huolehdittava.

Inka Häkkinen

40 vuotta. Sairaanhoitaja. Kouvola.

inka.hakkinen@hotmail.com

Olen 40- vuotias, neljän lapsen äiti. Kymenlaaksolainen aluevaltuutettu ja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan puheenjohtaja Kouvolan Myllykoskelta. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja AMK, ensihoitaja AMK ja geronomi YAMK. Olen työskennellyt sote-sektorilla 20 vuoden ajan. Vapaa-aikanani toimin lasten ja nuorten urheilun parissa vapaaehtoistehtävissä muun muassa valmentajana ja joukkueenjohtajana. Työelämässä minulle tärkeää on työssäjaksamisen ja työhyvinvoinnin kehittäminen.

Paula Werning

46 vuotta. Sairaanhoitaja, kansanedustaja. Kouvola.

paula.werning@kouvola.fi

Hei, Olen Paula Werning, kansanedustaja ja sairaanhoitaja Kouvolasta. Ensimmäinen kausi kansanedustajana antaa minulle hyvän pohjan jatkaa lainsäädäntötyötä myös tulevalla kaudella. Laajat yhteistyöverkostot ja arvostus yli puoluerajojen ovat tekijöitä, jotka auttavat yhteisten asioiden eteenpäin viemisessä. Tuleva vaalikausi on jälleen haasteellinen. Tiedän, että joukkuepelaajaa ja yhteistyökykyä tarvitaan. Uskon, että pystyn vastaamaan näihin odotuksiin, sopimalla ei riitelemällä, yhdessä ei yksin. Vain näin pystymme vahvistamaan hyvinvointiyhteiskuntaamme, jossa jokaisesta pidetään huolta. Mielestäni näissä vaaleissa onkin kyse paremmasta arjesta ja paremmista palveluista jokaiselle. Olen valmis jatkamaan työtä oikeudenmukaisen, tasa-arvoisen ja inhimillisen yhteiskunnan puolesta. Sinä voit vaikuttaa  siihen, millä arvoilla ja mihin suuntaan Suomea  kehitetään. Äänestä!